Over ons

Springkussenverhuur Amsterdam is gespecialiseerd in het verhuren van springkussens. Wij hebben een groot assortiment van verschillende soorten en maten springkussens. U kunt kiezen uit de eenvoudige varianten maar ook uit de grotere springkussens met een leuk thema. Ook bij minder goede weervoorspellingen kunnen wij u helpen, enkele van onze springkussens zijn namelijk voorzien van een dak. Springkussenverhuur Amsterdam weet dat springkussens het op feestjes en evenementen altijd goed doen. Kinderen hoeven zich namelijk geen moment te vervelen en kunnen heerlijk springen.


Bij ons staat kwaliteit en speelplezier hoog in het vaandel en willen u geheel ontzorgen bij uw feest of evenement. Om daarvoor te zorgen is het bij ons mogelijk om flexibel afspraken te maken voor het bezorgen en/of afhalen van uw springkussen of speeltoestel. Wij denken graag met u mee om uw evenement of feest naar een hoger niveau te tillen. Naast de kwaliteit en speelplezier letten wij ook continu op de veiligheid van ons assortiment. Door veiligheidscontroles uit te voeren alvorens wij leveren zorgen wij ervoor dat u ook verzekerd bent van een veilig feest voor u en uw kinderen.

 

Als er nog vragen zijn, schroom dan niet op contact op te nemen! Dit kan per mail en telefonisch (bellen en Whatsappen).