Speelkussens

Alle speelkussens

Speelkussen Multiplay Jungle Actie

Speelkussen Multiplay Jungle

Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
12
van

136,36

excl. BTW
1 dag
115,70
Excl. BTW
1 dag
140,00
incl. BTW
Speelkussen Winterfeest

Speelkussen Winterfeest

Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
12
1 dag
123,96
Excl. BTW
1 dag
149,99
incl. BTW

Speelkussens te huur bij Springkussenverhuur Amsterdam

Op zoek naar een speelkussen met wat meer uitdaging? Dan ben je bij Springkussenverhuur Amsterdam op het juiste adres. Wij verhuren speelkussens met genoeg actie! De speelkussens bezitten bijvoorbeeld een verschillende obstakels aan de binnenkant. Ook deze speelkussens hebben we in verschillende formaten, kleuren en thema's te huur. We hebben de speelkussens in dieren thema's van de junglepiraten thema's en nog veel meer! Neem voor alle thema's snel een kijkje in ons speelkussen assortiment.

Bij springkussenverhuur Amsterdam bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur.  Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

 

Nog meer mogelijkheden

Heb je nog meer producten nodig om jouw feest aan te kleden? Neem dan snel een kijkje bij onze andere artikelen. We hebben bijvoorbeeld ook popcornmachines, feestverlichting en partytenten te huur! Al de benodigde partyproducten vind je bij ons onder één dak. Ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt voor jouw feest of evenement? 

 

Vragen over speelkussens

Heb je nog vragen of opmerkingen of een beetje hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Amsterdam. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.