Tenten

Springkussenverhuur Amsterdam beschikt over een uitgebreid assortiment waarvoor u terecht kunt bij ons voor al uw feesten. Aangezien er bij elke gelegenheid een andere afmeting partytent nodig is, kunt u hieronder de basic partytenten bekijken die variëren van 3×3 tot 8×8 meter. Om u een handje op weg te helpen, worden er twee voorbeelden beschreven zodat u een betere inschatting kunt maken.

Wordt er een feest gegeven in een gemiddelde achtertuin dan kunt u denken aan een afmeting van 3×4 partytent. Maar als er een partytent nodig is voor een sportdag dan is een partytent met de afmeting van 6×12 beter geschikt. Natuurlijk is elke situatie anders, vandaar dat Springkussenverhuur Amsterdam graag advies geeft, gekeken naar uw situatie en wensen. Heeft u vragen over een van onderstaande partytenten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Alle tenten

Opblaasbare Tent Rond 6m

Opblaasbare Tent Rond 6m

1 dag
165,29
Excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW
Opblaasbare Tent 4x6m

Opblaasbare Tent 4x6m

1 dag
185,95
Excl. BTW
1 dag
225,00
incl. BTW

Tenten te huur bij Springkussenverhuur Amsterdam

Als je op zoek bent naar een opblaasbare tent die gemakkelijk op te zetten is, ben je bij ons van Springkussenverhuur Nederland aan het juiste adres. Wij bieden namelijk op dit moment twee verschillende mogelijkheden aan. Dit zijn de opblaasbare tent van 6 meter en de opblaasbare tent van 4 meter. Afhankelijk van de grootte van het feest dat je organiseert, bepaal je welke tent het best aansluit. Selecteer vervolgens welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze webshop.

Naast de verhuur van tenten, verhuren wij ook andere materialen om je feest mee aan te kleden en in te richten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze springkussens, stormbanen, attracties en sport en spel materiaal.

 

Extra service mogelijkheden

Bij Springkussenverhuur Amsterdam bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur.
Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

 

Vragen over tenten

Heb je vragen over onze tenten of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Amsterdam. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.