Water attracties

Alle water attracties

Zwembad 3m Rond Klein discountoverlay
Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 1,0 m
Aantal gebruikers
4
van

74,38

excl. BTW
1 dag
57,85
Excl. BTW
1 dag
70,00
incl. BTW
Glijbaan Dolfijn Met Water/Ballenbad
Afmetingen DxBxH
6,5 x 2,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
1
van

119,83

excl. BTW
1 dag
103,30
Excl. BTW
1 dag
124,99
incl. BTW
Buikschuifbaan Jungle discountoverlay
Afmetingen DxBxH
17.0 x 3.0 x 3.0 m
Aantal gebruikers
1
van

140,50

excl. BTW
1 dag
119,83
Excl. BTW
1 dag
144,99
incl. BTW
Tobbedansbaan
Afmetingen DxBxH
17,0 x 4,0 x 6,0 m
Aantal gebruikers
2
1 dag
300,00
Excl. BTW
1 dag
363,00
incl. BTW

Waterattracties te huur bij Springkussenverhuur Amsterdam 

Op zoek naar een leuke water attractie? Dan ben je bij Springkussenverhuur Amsterdam op het juiste adres. Bij springkussenverhuur Nederland hebben een uitgebreid assortiment met leuke en actieve waterattracties. Huur bijvoorbeeld een buikschuifbaan! In ons assortiment is er genoeg keuze om uit te kiezen. Wij raden je aan om voorafgaand te kijken wat voor soort feest of evenement je organiseert en wat de omvang zal zijn. Op basis van deze gegevens kun je een goede inschatting maken wat je nodig zal hebben. Selecteer vervolgens wat je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze webshop.

 

Nog meer mogelijkheden

Ben je op zoek naar iets anders dan water attracties? Dit is ook geen enkel probleem bij ons! Naast de verhuur van voetbal attracties, hebben wij nog veel meer te bieden. Wij bieden onder andere de beste springkussens, stormbanen, luchtkussens aan! Voor het organiseren van een feest of evenement zit je bij ons goed! Neem ook eens een kijkje bij onze partymaterialen zoals: licht en geluid, spelletjes en attracties. 

Bij Springkussenverhuur Amsterdam  bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

 

Vragen over water attracties

Heb je vragen over onze water attracties of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Amsterdam. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.