Samenwerking / Sponsoring

Op zoek naar samenwerking of sponsoring? Wij denken graag mee! Wij hebben speciale sponsormogelijkheden voor goede initiatieven in onze regio en daarnaast hanteren wij speciale tarieven voor maatschappelijke projecten en activiteiten van scholen en verenigingen (acties en services uitgesloten). Ook kunnen wij op basis van jaarplannen interessante pakketten aanbieden waarin wij voor langere tijd leveranties uitvoeren op locatie.

Wil je een verzoek indienen tot samenwerking / sponsoring? In dit geval kun je het beste je registreren op onze website en wanneer je hiervan de bevestiging per email hebt ontvangen deze beantwoorden met daarin zoveel mogelijk relevante gegevens inzake jouw project. Wij komen hier binnen enkele dagen op terug en sturen een voorstel per email toe.

Wanneer de samenwerking kan worden bevestigd door beide partijen koppelen wij speciale partnerkorting aan je account op de website. Heb je reeds een samenwerking met ons lopen met een klantenkaart, maatschappelijke partnerkorting of sponsoring? Ook dan koppelen wij deze korting direct aan je account prijzen op de website en in de offerte worden direct met jouw persoonlijke korting getoond. Aanvragen zijn vervolgens snel en eenvoudig aan te vragen via onze website.


Vragen en/of opmerkingen? Mail ons gerust op info@springkussenverhuur-amsterdam.com