Themafeest organiseren? 3 redenen waarom jij een stormbaan of springkussen moet huren

vrijdag 15 juli 2022

Jij gaat niet zomaar een feestje organiseren, maar een heus themafeest! Om dit thema tot in de puntjes door te voeren hebben wij verschillende thema springkussens. Een springkussen of stormbaan voegt iets extra’s toe aan het feestje en je bent ervan verzekerd dat de kinderen een harstikke leuke tijd hebben. Laat de kinderen lekker springen, survivallen en zweten, terwijl jij rustig met een drankje kunt toekijken. In dit artikel geven wij je drie redenen waarom een stormbaan huren of springkussen huren een goed idee is.

 

 

Springkussen huren met een thema

Is jouw zoon of dochter een echte fan van piraten, ridders, het water of van de jungle? Dan is het inderdaad een leuk idee om een themafeestje te organiseren. Tegenwoordig kom je al een heel eind met ballonnen, slingers, tafelkleden en kostuums. Maar nog leuker is een springkussen in hetzelfde thema! Eenmaal op het springkussen bevinden de kinderen zich in een totaal andere wereld. Laat ze als een echte Tarzan slingeren door de jungle, laat ze zwemmen met dolfijnen of ga per piratenboot op zoek naar een schatkist vol met goud. Laat de fantasie zijn gang gaan en tover je achtertuin, of een andere locatie, om tot een droomwereld.

 

 

Samen spelen, samen delen

Nodig alle vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes uit, want er passen genoeg kindjes op het springkussen. Jouw zoon of dochter kan zich samen met de andere kindjes de hele dag vermaken in een droomwereld. Samen maken ze de mooiste avonturen mee, leren ze elkaar salto’s maken en hebben ze de tijd van hun leven. Een springkussen staat symbool voor plezier en dat is precies wat je wil voor je kindje. Daarnaast bevordert het samen springen ook de sociale vaardigheden van jouw zoon of dochter. Wie lost wie af op het springkussen, hoe ga je om met de verschillende leeftijden op het springkussen en hoe help je iemand met zijn evenwicht? Ook het huren van een stormbaan bevordert de sociale vaardigheden. Laat de kinderen razen over het parcours, maak eerlijk verdeelde groepjes en houd een wedstrijd. Wie wordt de winnaar van ronde 1?

 

Een springkussen of stormbaan huren is gezond

Bij een verjaardag hoort lekkernij zoals chips, limonade, snoeptomaatjes, kaas en natuurlijk taart! Op zo’n dag kun je behoorlijk wat extra calorieën binnen krijgen. Maar dankzij het springkussen of de stormbaan hoef je je geen zorgen te maken. Springen is namelijk hartstikke gezond en als je al een tijdje springt kun je behoorlijk wat calorieën verbranden. Uiteraard is dit niet het belangrijkste op een verjaardag, maar het is wel een leuk extraatje.

 

Een stormbaan of springkussen is leuk voor jong en oud

De kinderen hebben plezier, de ouders lachen en aan het eind van de avond is iedereen moe. Dit klinkt als een perfect feestje. De kinderen hebben overdag genoeg prikkels gehad en indrukken opgedaan dat ze ’s avonds als een blok in slaap vallen. Voor de ouders is het organiseren van een verjaardagsfeestje redelijk vermoeiend. Dus het is extra fijn als je ’s avonds op je gemak op de bank of nog even in de tuin kunt zitten. Al begrijpen wij ook prima dat je stiekem zelf ook nog op het springkussen duikt of het survivalparcours aflegt.

 

Meer informatie 

Wil jij een springkussen of stormbaan huren voor jouw themafeestje? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice.

Terug naar het nieuwsoverzicht