Wat zijn de 5 leukste springkussens van dit moment?

maandag 19 december 2022

Wat zijn de 5 leukste springkussens van dit moment?

Springkussens zijn een leuke manier om kinderen (en soms ook volwassenen) urenlang te laten spelen en bewegen. Er zijn talloze springkussens op de markt, dus het kan soms moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Kies een springkussen die aanlsuit op het feest of evenement. Wanneer je een kinderfeestje organiseert in het thema jungle, is het logisch om een springkussen in jungle thema te huren. In dit blog lees je welke springkussens op dit moment het meest verhuurd worden. 

 

Springkussen Jungle

Organiseer je een kinderfeestje met als thema jungle? Dan sluit het springkussen mini Jungle met dak hier het beste op aan. Dit springkussen is erg gewild door het thema en door het formaat. Dit springkussen heeft een afmeting van 4x3m en is daarom geschikt voor de wat jongere kinderen of voor een kleine groep. Op en in dit springkussen staan allemaal dieren uit de jungle afgebeeld. Dus terwijl de kinderen lekker aan het springen zijn, kunnen ze ook nog opzoek naar hun favoriete dier. 

 

 

 

 

Springkussen Multiplay Pirateneiland

Naast springen vinden de kinderen het ook vaak heel leuk om te spelen op het springkussen. Dat springen en spelen kan allebei op het springkussen Mulitplay Pirateneiland. In dit springkussen staan verschillende obstakels en is er een laddertrap te vinden. Op dit pirateneiland kan je samen met je piratenvriendjes het eiland beschermen tegen vijanden en opzoek naar een grote schat.

 

 

 

 

Springkussen Kasteel met glijbaan

Ook het springkussen Kasteel met glijbaan is een erg populair springkussen. Bescherm samen met alle ridders het kasteel tegen vijanden en zorg dat de prinsesjes veilig zijn. Wanneer je vijanden ziet aankomen zorg je dan de prinsesjes veilig in de toren zitten en glijden jullie, ridders, via de glijbaan naar buiten om de vijanden tegen te houden. Wanneer de vijanden zijn verjaagd kunnen jullie nog uren samen met elkaar springen op het springkussen.

 

 

 

 

Springkussen Sealife met glijbaan

Vieren jullie een feestje in de zomer en zoeken jullie bij het warme weer een passend springkussen? Huur dan het populaire springkussen Sealife met glijbaan. Dit springkussen staat vol met onderwater dieren. Spring en speel samen met je vriendjes op het springkussen en ga opzoek naar jouw favoriete dier. Wat leuk om te doen is tijdens deze warme zomerdag is het plaatsen van een zwembadje onder het springkussen. Wanneer je moet bent en het warm hebt van het springen kun je via de glijbaan verkoeling zoeken in het zwembad. 

 

 

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze mederwerkers. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht